Jesteś tutaj:
  1. Start
  2. Jadłospis

Jadłospis

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

do 17.01. 2022

opłata za styczeń 48 zł

I A   28 zł
II B  28 zł
IV A 40 zł
IV B 40 zł
 V A  32 zł
 V B  20 zł
VI C  40 zł
VII E  24 zł
VIII A 28 zł
VIII B 40 zł
VIII C 28 zł
VIII D 28 zł

 

    Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka 

Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy 516 128 567

ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

 Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 JADŁOSPIS  

  od 24.01 do 28.01.2022 

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam

 

Data

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

Grochówka 350 ml

24.01.2022

Leczo 150 g

 

Makaron 150 g

 

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml

WTOREK

Żurek z jajkiem 350 ml

25.01.2022

Filet na parze 100 g

 

Buraczki 150 g

 

Ziemniaki 150 g

 

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml

ŚRODA

Zupa gulaszowa 350 ml

26.01.2022

Naleśniki z dżemem, serem 150 g

 

Kompot truskawkowy 200 ml

 

Jabłko 200 g

CZWARTEK

Zupa z pory z makaronem 350 ml

27.01.2022

Pulpety w sosie pomidorowym 100 g

 

Warzywa na patelnię 150 g

 

Ziemniaki 150 g

 

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

PIĄTEK

Zupa koperkowa 350 ml

28.01.2022

Prażuchy 200 g

 

Kapusta kiszona 150 g

 

Maślanka 200 ml